Модел1

Илиана...

12

Много любима промяна. В процеса на работа излязахме от рамките на лицето и дори променихме цвета на косата. Цялостния подход към лицето винаги дава много по-добри резултати, отколкото работата само върху една зона или иначе казано „на парче“.

Целта на Блефаропикция е моделиране на клепачите в неотрални меки тонове. Една основа за ежедневието, която позволява най-различни трансформации с декоративен грим. 

При Илиана оформихме вежди посредством Ombré техника. Формата и подбора на цветовете придадоха много добра рамка на очите и лицето. След процедурата израстнаха косъмчета по цялата форма на веждите от където се получи чудесен резултат, от който съм много доволна.

За устните предпочетох много леко оцветяване за свежест на лицето и да допълва целия грим. Напълно адекватно за ежедневието с ненатрапващ резултат.

Блефаропикция – комбинирах 4-5 цвята, за да постигна желания точно за нея. На първата фаза изградихме лек цвят върху целия подвижния клепач и също подчертах дълбочината на очите. Много важна част от изграждането и оцветяването на клепача.

На втория етап подчертах контура на окото и дълбочината за по-голяма изразителност на очите. Конкретно за нея и ежедневието ѝ прецених да не правя долната линия, а да оставя това за по-вечерна визия, която да дорисува с декоративен грим за повод или друг случай. 

Илиана беше чудесен клиент за работа. Кожата ѝ е здрава и плътна, което направи работата много лесна. Оздравителния период беше кратък, а цветовете след това с много добра наситеност.

Към началото