Начална

Перманентният грим

е повече от това, което знаете за него.

Здравейте, казвам се Бисерка Петрова.

След повече от десет години работа като професионален гримьор съм мотивирана да създавам изключително незабележим и значим грим, който да е продължение на естествените, анатомични овали и форми на лицето на всяка жена.

Естетичната микропигментация има за цел да направи жената по-красива, по-уверена и по-самостоятелна в грима си през по-голямата част от ежедневието си.

Перманентен грим на вежди

Микропигментацията на вежди представлява повърхностно, контролирано надраскване на кожат,а посредством игли и бои, предназначени за целта. Всички материали, които се използват по време на процедурата са еднократни.

Цветовете, формата и техниката на работа се подбират индивидуално за всеки клиент.

Перманентен грим на устни

С годините устните могат да изгубят своята изразителност, обем и цвят, което да повлияе върху чувството на женственост на жената може да улесни ежедневния тоалет на всяка жена. При подбора на цветовете се взима под внимание цялостното цветово излъчване на клиента –  цвета на кожата, косата, очите и клепачите.

Перманентен грим - очен контур

Цветовете, дизайна и техниката на работа са индивидуални и се определят от желанието на клиента за краен резултат, потенциал и специфики на очите. Очния контур може да представлява по-финна линия в основата на миглите или по-широка и опушена, наподобяваща сенки, може да включва и долна линия.

Blepharopictia

Блефаропикция е авторска техника в перманентния грим за оцветяване на клепач, като включва разнообразие на дизайн между цветове и форми за нуждата на всяка жена. 

Процедурата е подходяща за жени, които са твърде заети или нямат умения да се гримират. При клепачи с излишна кожа за визуално моделиране на очите, което дава ефект на подмладяване с цел отлагане на пластики или след пластика за допълнително изграждане

Защо да изберем цялостен перманентен грим?

Цялостния перманентен грим дава завършен вид на лицето и улеснява ежедневния тоалет на всяка жена като свежда най-необходимите продукти в несесера до фон дьо тен, спирала и руж.

С цялостния перманентен грим вече много по-лесно можем да експериментираме с различни продукти  и цветове.

Гримирането е лесно и  не изисква време и професионални умения, а лицето ни винаги сияе.

"Понякога се поглеждам в огледалото по навик, от страх, че отново съм без вежди, но не - никога повече."
Силвия Русева
Клиент напроцедура на вежди
"Бързо след като открих удобството на перманентния грим, когато си направих вежди, се реших и на очен контур."
Кристиана Петрова
Клиент на процедура на вежди и очен контур
"Вече няма нужда да се гримирам, за да отскоча до магазина в неделя, защото съм винаги с грим."
Тони
Клиент на процедура Блефаропикция и вежди

Какво ново през юни?

„Гримирай и се забавлявай“ е вече онлайн. Повече за курса може да научите на 

През юни отново работен график във Варна и Русе. Повече информация на +359 887 877 123

„Гримирай и се забавлявай“ отново в Русе на 29-ти юни. Повече информация и записване на час може да получите на +359 887 877 123 

„Гримирай и се забавлявай“ отново в София на 13-ти юни. Повече информация и записване на час може да получите на +359 887 877 123 

С какво да помогнем?

Към началото