Микропигментация на очен контур

Микропигментация на очен контур

Процедурата

Микропигментацията на очен контур представлява повърхностно, контролирано надраскване на кожата, посредством игли и бои предназначени за целта. Всички материали, които се използват по време на процедурата са еднократни. Цветовете, формата и техниката на работа се подбират индивидуално за всеки клиент. 
След процедурата цветът е по-интензивен. В следствие на работата може да се наблюдава оток, зачервяване, лимфа. Следва възстановяване между 5 и 7 дни.
След възстановяването могат да се наблюдават разлики и несъвършенства във формата, наситеността на цвета или други. Следва втора процедура (корекция), която се извършва поне 30-40 дни след първата.
За постигане постоянство на цвета и формата се препоръчват освежаващи процедури. Периодът между тях може да е 18-24 месеца или повече. Изсветляването е индивидуално и се обуслувя от различни фактори – тип кожа, слънце, солариум и други.

*Периодът и процесът на възстановяване и изсветляване са индивидуални. Описаният обобщава най-често срещания. 

Преди процедурата (горе ляво), веднага след (горе дясно), възстановена процедура (долу ляво), възстановена процедура (долу дясно).

Възстановяването

След процедурата може да се наблюдава оток и зачервяване, които отшумяват до няколко часа. Цветът на очния контур е по-тъмен и интензивен в сравнение с резултата след въстановяването, което трае между 5 и 7 дни. По време на възстановяването очите се третират и мажат по конкретни указания. Не се използват измиващи и почистващи продукти. Очите не се търкат, не се посещава солариум или плаж. Не се гримират. След 3-4 дни е възможно да се появи сърбеж. Когато мястото е оздравяло, започва лющене. Образувалите се корички не се белят на сила.
След възстановяването се наблюдават разлики в цвета и формата. Следва втора, довършителна процедура (корекция), която се извършва в период от 30-40 до 90 дни след първата процедура.
Необходима е хидратация с обичайната козметика за очи и лице. 

*Периодът и процесът на възстановяване са индивидуални. Описаният по–горе обобщава най-често срещания.

Възстановена процедура микропигментация на очен контур.

Корекцията

След като очите се възстановят може да се наблюдават разлики във формата, наситеността на цветовете или други несъвършенства.
Кожата е по-суха и има нужда от хидратация. Препоръчително е използването на околоочен крем или друга подходящи за целта козметика. 
Всички необходими корекции се извършват най-рано 30-40 дни след първата процедура и до 90 дни. Нуждата от нея е индивидуална. Тя може да е минимална или определяща за завършването на очния контур. Това не може да се предвиди преди третираните зони да се възстановят напълно. След възстановяването е възможно да има последващо по-фино излющтване на кожата. В по-редки случаи е възможно да няма нужда от никаква корекция или от повече от една. Всички процедури до 90 дни след първата се заплащат допълнително 20лв. След корекцията следва също кратко възстановяване.

*Техниката на работа, цветовете, формите и начина на завършване на процедурата са индивидуални. Процеса на възстановяване и нуждата от корекция не са идентични при всеки клиент. Броят на процедурите и времето между тях са индивидуални и се обуславят от различни фактори – тип кожа, предишни процедури и др. Описаният по-горе, обобщава най-често срещания.

Поддръжка и освежаващи процедури

След като очите са завършени и възстановени постепенно пигмента започва да изсветлявя. Това дава възможност за промяна на цветовете и формата. Необходими са поддържащи/освежаващи процедури, за да се постигне постоянство на резултата във времето. Периода на тези процедури варира, но средно е веднъж на 18-24 месеца или повече. Ако не желаете да поддържате перманентния си грим, той постепенно ще избледнява. 

*Процесът на възстановяване и изсветляване, броят на процедурите и времето между тях са индивидуални и се обуславят от различни фактори – тип кожа, окосмяване, слънце, солариум, стари процедури и други. Описаният по-горе, обобщава най-често срещания.

Възстановена и завършена процедура микропигментация на очен контур и вежди.

Цветове, дизайн и техника на работа

Цветовете, дизайна и техниката на работа са индивидуални и се определят от желанието на клиента за краен резултат, потенциал и специфики на очите. Очния контур може да представлява по-фина линия в основата на миглите или по-широка и опушена наподобяваща сенки, може да включва и долна линия.

Сред процедурите на очи се отличава още една техника включваща цялостно оцветяване на клепачите с цветове – Блефаропикция (Blepharopictia)

Блефаропикция е авторска техника. Процедурата е подходяща при клепачи с излишна кожа за визуално моделиране на очите, което дава ефект на подмладяване. С цел отлагане на пластика на клепачите. След пластика, за допълнително моделиране. При жени, които са твърде заети или нямат умения да се гримират. 
Дизайнът и цветовете се подбират индивидуално за всеки клиент.

*Процедурата изисква предварителна консултация и индивидуално плануване.

Напълно възстановена процедура Блефаропикция.

Важна информация за часа на процедурата

Времетраене:
90 минути

Часът включва:

– време за консултация;
– престой с обезболяващо;
– време за извършване на процедурата (45 мин.);

Цени:

Очен контур
Цена на процедурата: 580лв
Цена на корекцията: 40лв

Отстъпки за освежаващи процедури:

Освежаващата процедура: 520лв (60лв отстъпка)

* Отстъпките се отнасят само за настоящи клиенти.
* За корекция се възприема втора процедура изпълнена в срок до 90 дни след първата или освежаващата процедура.

Уважаеми клиенти, 

всеки час за процедура се капарира. Стойността на капарото е 100лв. Капарото не се възстановява при отказ на клиента от процедура. Корекции в часа може да направите до 48 часа преди самия час без да е необходимо да капарирате новия час. 

Благодарим ви предварително!

Възстановена и завършена процедура микропигментация на очен контур и вежди.

Как да поддържаме перманентния си грим винаги свеж

Използвайте хидратиращи продукти – околоочен крем, масла или други подходящи продукти за грижа на кожата. Сухотата изменя цветовете и ги състарява.

За да поддържате перманентния грим свеж, винаги почиствайте от фон дьо тен или друг грим, който е попаднал по погрешка върху татуираните зони.

Когато забележите нужда да се опресни формата и цвета запазете час за освежаване. Времето за тази процедура при всеки клиент е индивидуално, но тя може да е след 18-24 месеца или повече.

Възстановена процедура микропигментация на очи.

Често задавани въпроси

Процедурата няма конкретни противопоказание при бременност. Съветваме Ви да се консултирате с личен лекар, който наблюдава бремеността или друг специалист, на който имате доверие преди да вземате решение за процедура по микропигментация.

Процедурата няма конкретни противопоказания при кърмене. Съветваме Ви да се консултирате с личен лекар, който наблюдава бремеността или друг специалист, на който имате доверие преди да вземате решение за процедура по микропигментация.

Пълното спадане на отока може да отнеме от няколко часа до ден. Възстановяваването е индивидуално при всеки клиент.

След възстановяването е напълно нормално да се наблюдават разлики в наситеността на цветовете, формата, преливането или други несъвършенства. Всички необходими корекции се извършват на втора процедура 30-40 дни след първата.

Корекцията може да е минимална или по-цялостна и основна за завършването на процедурата в зависимост от нуждата и подхода на работа. 

Прага на търпимост на болка е различен при всеки клиент. За намаляване чувствителността по време на процедурата се използва локално обезболяващо (крем) преди и при необходимост по време на процедурата. С цел максималния комфорт на клиента, времетраенето на процедурата е сведено до минимум.

Какво още може да постигнем с перманентен грим?

Как можем да услесним ежедневния си грим?

Как да изглеждаме винаги привлекателни, впечатляващи и секси?

Вижте вълнуващите промени с цялостен перманентен грим на Илияна, Петя и Ана

Беше ли полезна тази информация за Вас?

Уважаеми клиенти,

перманентният грим е процедура, която изисква време и търпение, за да се постигне крайния резултат, а информираността дава на клиента разбиране по време на възстановяването и след това.
Не се колебайте да ни потърсите при нужда от допълнителна информация.

Благодаря ви за доверието.

Вашето мнение е важно за нас. Споделете ни препоръки и коментари.

Към началото