Цялостен перманентен грим

Какво е цялостен перманентен грим?

Цялостния перманентен грим включва проект за цялото лице и работа върху зоните на вежди, устни и очи (светлосенки).

Микропигментацията цели да улесни ежеднвения грим на жената, давайки ѝ повече свобода, увереност и самочувствие във всеки един момент. Съобразен със стилът и начина на живот, той се превръща в изключително парктично решение в забързаното ежедневие.

Перманентният грим и неговите ползи

Сред преимуществата на перманентния грим са, че той не се размазва, спестява време на жените и е чудесно решение ако имаме по-бледо излъчване.
Цялостния перманентен грим стъпва на тази основа, като дава още повече
изразителност, самостоятелност и увереност на жените от събуждането до неделната разходка, предлагайки цялостно решение с балансиран дизайн и
хармонични цветови взаимоотношения.

Цялостният перманентен грим дава завършен вид на лицето и улеснява
ежедневния тоалет на всяка жена като свежда най-необходимите продукти в несесера до фон дьо тен, спирала и руж. С цялостния перманентен грим вече много по-лесно можем да експериментираме с различни продукти и
цветове. Гримирането е лесно и не изисква време и професионални умения, а лицето ни винаги сияе. 

Още за процедурата

Всички процедури перманентен грим, било то в зоната на веждите, устните или очите, се извършват по идентичен начин. Микропигментацията представлява татуиращ процес. Повърхностно контролирано надраскване на кожата посредством игли и бои предназначени за целта. Веднага след завършване на процедурата, цветовете са по-интензивни, както и може да се наблюдава отток в обалстта на работените зони. Процесът продължава с кратък възстановителен период от 3-7 дни, след който първият етап от процедурата е завършен. Следващите седмици възстановяването преминава през различни етапи, не толкова видими, както първия.
След 4-6 седмици е време за следваща процедура, която може да се повтори за всяка от зоните. В рамките на 90 дни всички зони са напълно завършени.
За постигане постоянство на цветовете и формите се препоръчват освежаващи/поддържащи процедури, като за различните зони времето варира между 12-24 месеца или повече.

Бисерка Петрова

Над 20 години работа в областта на микропигментацията ме срещна с най-трудните за разрешаване казуси. Знанията, идващи от практиката, са най-устойчиви и направиха днешните резултати на клиентите ми възможни.

През 1999 г. професионалната ми кариера започна с професията на гримоьор, която и до ден днешен е вдъхнвение и основа на работата ми в перманентния грим. Концепцията за създаване на траен грим, който носи повече увереност, самочувствие и самостоятелност на жените в ежедневието, се превърна от смела мечта в реалност чрез реализирането на различни методики в микропигментацията, сред които са: 

  • Обучението Ombré Eyebrows
  • Камуфлажна техника в перманентния грим
  • Авторската ми техника Блефаропикция (Blepharopictia), която включва цялостно решение за жените и ежедневния им грим.

20 години по-късно перманентния грим продължава да ме вълнува със същата силa.

Отзиви

Към началото