Микропигментация на устни

Микропигментация на устни

Процедурата

Микропигментацията на устни представлява повърхностно, контролирано надраскване на кожата, посредством игли и бои предназначени за целта. Всички материали, които се използват по време на процедурата са еднократни.
Цветовете, формата и техниката на работа се подбират индивидуално за всеки клиент.
След процедурата цветът е по-интензивен. В следствие на работата може да се наблюдава оток, зачервяване, лимфа. Следва възстановяване между 5 и 7 дни.
След възстановяването могат да се наблюдават разлики и несъвършенства във формата, наситеността на цвета или други. Следва втора процедура (корекция), която се извършва поне 30-40 дни след първата.
За постигане постоянство на цвета и формата се препоръчват освежаващи процедури. Периодът между тях може да е 18-24 месеца или повече. Изсветляването е индивидуално и се обуслувя от различни фактори – тип кожа, слънце, солариум и други.

*Периодът и процесът на възстановяване и изсветляване са индивидуални. Описаният обобщава най-често срещания.

Преди процедурата (горе ляво), веднага след (горе дясно), възстановен резултат (долу ляво), възстановени с глос (долу дясно).

Възстановяването

След процедурата може да се наблюдава оток и зачервяване, които отшумяват до няколко часа. Цветът на устните е по-тъмен и интензивен, в сравнение с резултата след въстановяването, което трае между 5 и 7 дни.  
По време на възстановяването устните се третират и мажат по конкретни указания. Приемът на таблетките продължава общо седем дни, като се комбинира и с крем Ацикловир. Устните не се третират с различни измиващи или почистващи продукти. Не се търкат, не се посещава солариум или плаж, не се гримират. Обичайната козметика за почистване на лице може да бъде заменена с мокри кърпи, мицеларна вода или друг продукт позволяващ почистване около третираните зони. 
След 3-4 дни, когато мястото е оздравяло започва лющене. Образувалите се корички не се белят на сила.
След възстановяването се наблюдават разлики в цвета и формата. Следва втора, довършителна процедура (корекция), която се извършва в период от 30-40 до 90 дни след първата процедура.
След възстановяването може да се наблюдава чувство на сухота или лека чувствителност.
Добре е да поддържате устните винаги хидратирани с вазелин, балсам или друг подходящ продукт за устни. Сухотата изменя цветовете и ги състарява.

*Периодът и процесът на възстановяване са индивидуални. Описаният по–горе обобщава най-често срещания.

Преди и след напълно възстановена процедура на устни.

Корекцията

След като устните се възстановят може да се наблюдават разлики във формата, наситеността на цвета или други несъвършенства.
Кожата е по-суха и има нужда от хидратация. Препоръчително е използването на балсам, вазелин или друг подхранващ продукт за устни.
Всички необходими корекции се извършват най-рано 30-40 дни след първата процедура и до 90 дни. Нуждата от нея е индивидуална. Тя може да е минимална или определяща за завършването на устните. Това не може да се предвиди преди третираните зони да се възстановят напълно.
След възстановяването е възможно да има следващо по-фино излющтване на кожата.
В по-редки случаи е възможно да няма нужда от никаква корекция или от повече от една.
Всички процедури до 90 дни след първата се заплащат допълнително 20лв. След корекцията следва също кратко възстановяване.

*Техниката на работа, цветовете, формите и начина на завършване на процедурата са индивидуални. Процеса на възстановяване и нуждата от корекция не са идентични при всеки клиент. Броят на процедурите и времето между тях са индивидуални и се обуславят от различни фактори – тип кожа, стари процедури, други манипулации. Описаният по-горе, обобщава най-често срещания.

Преди и след напълно възстановена процедура на устни.

Поддръжка и освежаващи процедури

След като устните са завършени и възстановени постепенно пигмента започва да изсветлявя. Това дава възможност за промяна на цветовете и формата. Необходими са поддържащи/освежаващи процедури, за да се постигне постоянство на резултата във времето. Периода на тези процедури варира, но средно е веднъж на 18-24 месеца или повече. Ако не желаете да поддържате перманентния си грим, той постепенно ще избледнява. 

*Процесът на възстановяване и изсветляване, броят на процедурите и времето между тях са индивидуални и се обуславят от различни фактори – тип кожа, слънце, солариум, стари процедури и други. Описаният по-горе, обобщава най-често срещания.

Преди и след напълно възстановена процедура на устни.

Цветове, форма и техники на работа

Освен стандартната гама от цветове за устни, всеки клиент може да получи свой собствен, уникално смесен цвят. Той може да е като любимо червило или този, който ще подхожда най-добре на лицето в ежедневието. При подбора на цветовете се взима под внимание цялостното цветово излъчване на клиента – цвета на кожата, косата, очите, клепачите. 

С годините устните губят своята изразителност, обем и цвят. Формата следва естествените, женствени очертания или ако те не са достатъчно изразителни, това което би било най-подходящо за лицето. 

Избора на техника също е индивидуален като се съобразява с желания краен резултат и потенциала на всеки клиент – безконтурно запълване, контур с преливане, цялостно запълване. 

Преди и след напълно възстановена процедура на устни.

Важна информация за часа на процедурата

Времетраене:
90 минути

Часът включва:
– време за консултация;
– престой с обезболяващо;
– време за извършване на процедурата (45 мин.);

Цени:
Цена на процедурата: 580лв
Цена на корекцията: 40лв

Отстъпки за освежаващи процедури:

Освежаващата процедура: 520лв (60лв отстъпка)

* Отстъпките се отнасят само за настоящи клиенти.
* За корекция се възприема втора процедура изпълнена в срок до 90 дни след първата или освежаващата процедура.

Уважаеми клиенти, 

всеки час за процедура се капарира. Стойността на капарото е 100лв. То не се възстановява при отказ на клиента от процедура. Корекции в часа може да направите до 48 часа преди самия час без да е необходимо да капарирате новия час. 

Благодарим ви предварително

Как да поддържаме перманентния си грим винаги свеж

Когато забележите нужда да се опресни формата и цвета запазете час за освежаване. Времето за тази процедура при всеки клиент е индивидуална, но тя може да е след 18-24 месеца или повече.

За да поддържате перманентния грим свеж, винаги почиствайте от фон дьо тен или друг грим, който е попаднал върху татуираните зони.

Поддържайте устните добре хидратирани. Сухотата изменя цветовете и ги състарява.

Преди и след напълно възстановена процедура на устни.

Често задавани впроси

Не, няма проблем да се работи. Препоръчително е да минат поне две седмици след поставяне на филъра, за да се извърши процедурата по микропигментация.

Процедурата няма конкретни противопоказание при бременност. Съветваме Ви да се консултирате с личен лекар, който наблюдава бремеността или друг специалист, на който имате доверие преди да вземате решение за процедура по микропигментация.

Процедурата няма конкретни противопоказание при кърмене. Съветваме Ви да се консултирате с личен лекар, който наблюдава бремеността или друг специалист, на който имате доверие преди да вземате решение за процедура по микропигментация.

Напълното спадане на отока може да отнеме от няколко часа до ден. Възстановяваването е индивидуално при всеки клиент.

В следващите 30 дни след възстановяването наситеността на цвета ще се порменя. Напълно нормално е да се наблюдава бледост, разлики в формата, контура или други несъвършенства. Всички необходими корекции се извършват на втора процедура. Препоръчителния минимум от време за извършване е 30-40 дни.

Корекцията може да е минимална или по-цялостна и основна за завършването на процедурата в зависимост от нуждата и подхода на работа.

Часът включва време с престой с обезболяващ крем, чиято цел е да направи процедурата максимално безболезнена за Вас. Прага на болка и чувствителност остава индивидуално преживяване.

Какво още може да постигнем с перманентен грим?

Как можем да услесним ежедневния си грим?

Как да изглеждаме винаги привлекателни, впечатляващи и секси?

Вижте вълнуващите промени с цялостен перманентен грим на Илияна, Петя и Ана

Беше ли полезна тази информация за Вас?

Уважаеми клиенти,

перманентният грим е процедура, която изисква време и търпение, за да се постигне крайния резултат, а информираността дава на клиента разбиране по време на възстановяването и след това.
Не се колебайте да ни потърсите при нужда от допълнителна информация.

Благодаря ви за доверието.

Вашето мнение е важно за нас. Споделете ни препоръки и коментари.

Към началото