Микропигментация на вежди

Микропигментация на вежди

Процедурата

Микропигментацията на вежди представлява повърхностно, контролирано надраскване на кожата, посредством игли и бои предназначени за целта. Всички материали, които се използват по време на процедурата са еднократни. Цветовете, формата и техниката на работа се подбират индивидуално за всеки клиент. 
След процедурата цветът е по-интензивен. В следствие на работата може да се наблюдава оток, зачервяване, лимфа. Следва възстановяване между 5 и 7 дни.
След възстановяването могат да се наблюдават разлики и несъвършенства във формата, наситеността на цвета или други. Следва втора процедура (корекция), която се извършва поне 30-40 дни след първата.
За постигане постоянство на цвета и формата се препоръчват освежаващи процедури. Периодът между тях може да е 18-24 месеца или повече. Изсветляването е индивидуално и се обуслувя от различни фактори – тип кожа, слънце, солариум и други.

*Периодът и процесът на възстановяване и изсветляване са индивидуални. Описаният обобщава най-често срещания.

Преди процедурата (горе ляво), веднага след (горе дясно), възстановена процедура (долу ляво), възстановена процедура след корекция (долу дясно).

Възстановяването

След процедурата може да се наблюдава оток и зачервяване, които отшумяват до няколко часа. Цветът и формата на веждите са по-тъмни и интензивни, в сравнение с резултата след въстановяването, което трае между 5 и 7 дни. По време на възстановяването веждите се третират и мажат по конкретни указания. Не се използват измиващи и почистващи продукти. Не се търкат, не се посещава солариум или плаж, не се гримират. Обичайната козметика за почистване на лице може да бъде заменена с мокри кърпички или мицеларна вода. След 3-4 дни е възможно да се появи сърбеж. Когато мястото е оздравяло, започва лющене. Образувалите се корички не се белят на сила.
След възстановяването се наблюдават разлики в цвета и формата. Следва втора, довършителна процедура (корекция), която се извършва в период от 30-40 до 90 дни след първата процедура.
След възстановяването може да се наблюдава чувство на сухота, необходима е хидратация с обичайната козметика за лице. 

*Периодът и процесът на възстановяване са индивидуални. Описаният по–горе обобщава най-често срещания.

3-4 дни след процедурата започва белене.

Корекцията

След като веждите се възстановят може да се наблюдават разлики във формата, наситеността на цветовете или други несъвършенства.
Кожата е по-суха и има нужда от хидратация. Препоръчително е да се използват кремове, масла или друга подходяща за целта козметика. 
Корекцията се извършва 30-40 дни след процедурата. Нуждата от нея е индивидуална. Тя може да е минимална или определяща за завършването на веждите. Това не може да се предвиди преди третираните зони да се възстановят напълно. След възстановяването е възможно да има следващо по-фино излющтване на кожата.
В по-редки случаи е възможно да няма нужда от никаква корекция или от повече от една.
Всички процедури до 90 дни след първата се заплащат допълнително 20лв. След корекцията следва също кратко възстановяване.

*Техниката на работа, цветовете, формите и начина на завършване на процедурата са индивидуални. Процеса на възстановяване и нуждата от корекция не са идентични при всеки клиент. Броят на процедурите и времето между тях са индивидуални и се обуславят от различни фактори – тип кожа, предишни процедури и др. Описаният по-горе, обобщава най-често срещания.

Преди и след възстановена и завършена процедура микропигментация на вежди.

Поддръжка и освежаващи процедури

Когато веждите са завършени и възстановени постепенно пигмента започва да изсветлявя. Това дава възможност за промяна на цветовете и формата. Необходими са поддържащи/освежаващи процедури, за да се постигне постоянство на резултата във времето. Периода на тези процедури варира, но средно е веднъж на 12-18 месеца или повече. Ако не желаете да поддържате перманентния си грим, той постепенно ще избледнява. 

*Процесът на възстановяване и изсветляване, броят на процедурите и времето между тях са индивидуални и се обуславят от различни фактори – тип кожа, окосмяване, слънце, солариум, стари процедури и други. Описаният по-горе, обобщава най-често срещания.

Процедура микропигментация на вежди след 12 месеца.

Цветове, форма и техники на работа

Цветовете, формата и техниката на работа са индивидуални за всеки клиент. 
За постигането на най-естествени резултати винаги се работи с няколко цвята. При изборът им се взима под внимание цвета на косата, ако е боядисана и естествения. Цвета на кожата, очите, клепачите, цвета и гъстотата на косъмчета на веждите.
Формата на веждите се определя спрямо анатомичните особености на лицето. 
За избора на техника водещи са типа кожа, окосмяването на веждите, има ли стари процедури и остатъчни цветове и всички индивидуални специфики на клиента.

Важна информация за часа на процедурата

Времетраене:
60 минути

Часа включва:
– време за консултация;
– престой с обезболяващо;
– време за извършване на процедурата (20мин.);

Цени

Цена на процедурата: 580лв
Цена на корекцията: 40лв

Отстъпки за освежаващи процедури:

До 12 месеца: 270лв (310лв отстъпка)
До 18 месеца: 370лв (210лв отстъпка)
До 36 месеца: 470лв (110лв отстъпка)
След 36 месеца: 520лв (60лв отстъпка)

* Отстъпките се отнасят само за настоящи клиенти.
* За корекция се възприема втора процедура изпълнена в срок от 90 дни след първата или освежаващата процедура.

Уважаеми клиенти, 

всеки час за процедура се капарира. Стойността на капарото е 100лв. То не се възстановява при отказ на клиента от процедура. Корекции в часа може да направите до 48 часа преди самия час без да е необходимо да капарирате новия час. 

Благодарим ви предварително! 

Преди и след възстановена и завършена процедура микропигментация на вежди.

Как да поддържаме перманентния си грим винаги свеж

Почиствайте веждите от излишните косъмчета извън нарисуваната форма.

Поддържайте третираните зони добре хидратирани. Сухотата изменя цветовете и ги състарява.

За да е свеж цвета и формата, винаги почиствайте от фон дьо тен или друг грим, който е попаднал по погрешка върху веждите.

Когато забележите нужда да се опресни формата и цвета запазете час за освежаване. Времето за тази процедура при всеки клиент е индивидуално, но тя може да е след 12-18 месеца или повече.

Преди и след възстановена и завършена процедура микропигментация на вежди.

Често задавани въпроси

Процедурата няма конкретни противопоказание при бременност. Съветваме Ви да се консултирате с личен лекар, който наблюдава бремеността или друг специалист, на който имате доверие преди да вземате решение за процедура по микропигментация, който наблюдава бремеността или друг специалист.

Процедурата няма конкретни противопоказания при кърмене. Съветваме Ви да се консултирате с личен лекар, който наблюдава бремеността или друг специалист, на който имате доверие преди да вземате решение за процедура по микропигментация.

Дебелината и интензитета на веждите е такъв първите 3-5 дни след процедурата, докато не се възстановят. След този период веждите са много по-светли и тънки. Това е свързано с принципа на процедурата, не се отнася до проблем с пигмента, кожата и задържането на цвета или други предположения.

След възстановяването е напълно нормално да се наблюдават разлики в наситеността на цветовете, формата, преливането или други несъвършенства. Всички необходими корекции се извършват на втора процедура 30-40 дни след първата.

Корекцията може да е минимална или по-цялостна и основна за завършването на веждите в зависимост от нуждата и подхода на работа. 

Прага на търпимост на болка е различен при всеки клиент. За намаляване чувството на болка по време на процедурата се използва локално обезболяващо (крем) преди и/или по време на процедурата. Времето за работа е максимално кратко, но съобразено с постигането на необходимия резултат.

Какво още може да постигнем с перманентен грим?

Как можем да услесним ежедневния си грим?

Как да изглеждаме винаги привлекателни, впечатляващи и секси?

Вижте вълнуващите промени с цялостен перманентен грим на Илияна, Петя и Ана

Беше ли полезна тази информация за Вас?

Уважаеми клиенти,

перманентният грим е процедура, която изисква време и търпение, за да се постигне крайния резултат, а информираността дава на клиента разбиране по време на възстановяването и след това.
Не се колебайте да ни потърсите при нужда от допълнителна информация.

Благодаря ви за доверието.

Вашето мнение е важно за нас. Споделете ни препоръки и коментари.

Към началото